KARS / MERKEZ - Esenkent Şehit Bedri Sinan Çolak İlkokulu

May

Okulumuz öğrencileri ile birlikte ağaç dikim , bakım ve onarım çalışmaları gerçekleştirdik . Böylelikle çevre bilinci oluşturmayı amaçladık.Emeği geçen öğretmen ve öğrencilere teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuz 3-4 / A sınıfı öğrencilerimiz ile seçim bilinci oluşturmak adına sınıf başkanlığı seçim etkinliği gerçekleştirildi. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Esenkent İlkokulu ve Ortaokulu öğrencileri, öğretmenleri ve velilerimizin katılımıyla  büyük bir coşku ile kutlandı. Geleceğimizin mimarları çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlar , emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Kafkas Projesi kapsamında yürütülen ''Karın Yıldızları Sarıkamış'ta '' projesiyle 4.sınıf öğrencilerimiz kayakla buluştu. Öğrencilerimiz yaşadıkları şehrin doğal güzelliklerini görüp,kayak sporunu öğrenip,çeşitli aktivitelerle eğlenceli vakit geçirdiler.

Mrt

DEPREM HAFTASI ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA OKUL PERSONELİ VE ÖĞRENCİLERİMİZLE BİRLİKTE DEPREM VE TAHLİYE ANI TATBİKATI GERÇEKLEŞTİRDİK.

Ock

Regaip Kandili münasebetiyle ilkokul ve ortaokul öğrencilerimiz hazırlamış oldukları küçük hediyelerle bu özel günü kutladılar. Öğrencilerimizi tebrik eder tüm herkesin Regaip Kandilini kutlarız.

Ara

2024 yılının gelmesiyle birlikte ana sınıfı öğrencilerimiz "Bir Yaş Büyüdüm" etkinliği gerçekleştirdi. Emeği geçen ana sınıf Öğretmenimiz Berfin AVŞAR'a ve öğrencilerine teşekkür eder yeni yıllarını kutlarız...

Ara

Her yıl 12-18 Aralık tarihleri arasında Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası kutlanıyor. Bu kapsamda okulumuzda da yerli tüketimin bilinçli olarak artmasını sağlamak,tutumlu olmak,yatırım yapmak ve yerli malı kullanmanın önemini kavramak amacıyla kutlama etkinliği yapıldı. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuz öğrencileri ağız ve diş sağlığının önemi hakkında il sağlık ekipleri tarafından bilgilendirildi.Emeği geçenlere teşekkür deriz.

Ara

Okulumuz öğrencilerine ''mahremiyet ''konulu bilgilendirici seminer yapıldı.Emeği geçen öğretmenimize teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuz öğrencilerine ''Duygu Yönetimi ''ve  ''Akran Zorbalığı'' ile ilgili bilgilendirici seminer verildi.Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuz taşıma merkezi olması sebebiyle rutin olarak yapılan servis denetimleri, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Muharrem Can GÜNDÜZ, Okul Müdürü Sezgin ÇELİK ve Jandarma Trafik birimlerince yapıldı.

Ara

15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü etkinlikleri kapsamında, günün anlam ve önemini belirtmek amacıyla öğretmenlerimizin rehberliğinde öğrencilerimizle beraber hazırlamış olduğumuz 15 Temmuz Çocuk Gazetesi Özel Sayısı hazırlandı. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

15 Temmuz Çocuk Gazetesi Özel Sayısı'na ulaşmak için aşağıdaki linki tıklayınız;

Ara

KAFKAS Projesi kapsamında Esenkent Şehit Bedri Sinan Çolak İlkokulu olarak okul kütüphanemizi öğrencilerimizin ders çalışabilmeleri,aynı zamanda velilerimizin de yararlanmaları  için hafta içi her gün saat 14.10-15.30 saatleri arasında açık tutuyoruz.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü öğretmen ve öğrencilerimizin düzenlediği programla kutlandı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'mızın okunmasıyla başlayan programda günün anlam ve önemi ile ilgili şiirler  ve yazılar okundu.Tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyor, ŞEHİT öğretmenlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.Programın hazırlanmasında emeği geçen Şeydanur NAYIR öğretmenimize ve öğrencilerine teşekkür ederiz.